// Abonner

FØLG MED. Du kan abonnere på Den Elektriske Kanin via RSS eller email.

E-MAIL. Brug formularen herunder, så sender vi dig en høfligt mail, så snart der er en ny anmeldelse på siden – vi bruger ikke din adresse til at sende spam eller lignende; faktisk tænker vi dårligt nok på din adresse, systemet sørger selv for at sende diverse mails. Skulle der opstå uregelmæssigheder, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

RSS. Der er masser af muligheder for at sammensætte dit eget abonnement med Den Elektriske Kanins RSS-feeds. Du kan enten snuppe vores samlede feed og modtage samtlige nye anmeldelser i din læser, eller du kan nøjes med at følge i vores udbud af science fiction – eller måske blot de bøger, som anmelderne markerer som Anbefalet. Hver enkelt kategori har sit eget feed. Biblioteker eller almindelige menige litteraturnørder er naturligvis velkomne til at trække de forskellige feeds til egen side (så længe det fremgår tydeligt hvem der har skrevet anmeldelserne).

HVAD ER RSS? Kender du ikke RSS-feeds? Så velkommen til den fagre nye verden, hvor nyhederne kommer til dig, og ikke du til nyhederne. For at abonnere på et RSS-feed (bare rolig, det er gratis) skal du bruge en RSS-læser – det kan f.eks. være Bloglines (som du kan tjekke, om så du sidder i HongKong) eller Feedreader (som du installerer på din computer). Før at følge med på en side, der udbyder et RSS-feed, skal du blot kopiere adressen på feedet over i din læser – vil du f.eks. følge med den i Den Elektriske Kanins anmeldelser, er adressen: http://denelektriskekanin.dk/feed

Du kan læse lidt mere om RSS på Wikipedia.